• Verzendkosten NL tot 20kg zijn € 4,95 Verzendkosten België tot 20kg zijn € 10,95
  • Verzenden met PostNL

Karpervissen

Karpervissen is een populaire vorm van sportvissen die steeds meer aan populariteit wint. Het is een uitdagende manier van vissen waarbij je op zoek gaat naar grote, zware karpers die vaak in meren, rivieren en andere wateren te vinden zijn. Karpervissen is niet alleen een hobby, maar ook een manier om in contact te komen met de natuur en te genieten van de rust en stilte van het vissen.

Lees meer »

Tijgernoten: De perfecte aanvulling op boilies tijdens het karpervissen

Als karpervisser ben je altijd op zoek naar de perfecte aascombinatie om de karpers aan te lokken en te vangen. Een populaire en effectieve methode is het gebruik van boilies, maar soms wil je iets extra’s toevoegen om je aas nog aantrekkelijker te maken. Hier komen tijgernoten om de hoek kijken! In dit artikel leer je wat tijgernoten zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken tijdens het karpervissen met boilies van Armabaits.

Lees meer »

Boekweit, goedkoop alternatief?

Yo visfanaten, laten we het eens hebben over boekweit! Als je op zoek bent naar een goed/koop aas om de karper mee te verleiden, dan is boekweit zeker het overwegen waard. Dit zaad is niet alleen gezond en natuurlijk, maar het is ook nog eens super veelzijdig en aantrekkelijk voor karpers.

Lees meer »

Hennep pellets

Hennep pellets is een uitstekende aas keuze voor het karper vissen. Deze pellets zijn gemaakt van hennepzaad en zijn speciaal ontwikkeld om de eetlust van karpers op te wekken. Hennep pellets zijn rijk aan eiwitten, vetten en koolhydraten, waardoor ze een uitgebalanceerde voedingsbron zijn voor karpers.

Lees meer »

Karpervissen met pellets

Vissen met pellets op karper is een populaire techniek onder karpervissers. Het gebruik van pellets biedt namelijk vele voordelen, waaronder een hoog voedingsgehalte, langdurige afgifte en aantrekkelijke geur- en smaakstoffen. In deze blog zullen we dieper ingaan op deze techniek en enkele tips delen om succesvol te zijn.

Lees meer »

Vissen in België

Het karper vissen is een populaire activiteit in België, waar vele prachtige meren en rivieren te vinden zijn waar men op karpers kan vissen. 

Lees meer »

Frankrijk het beloofde karper land?

Karper vissen is een populaire en geliefde sport in Frankrijk. Het land staat bekend om zijn prachtige meren en rivieren, waar vele soorten vis, waaronder karpers, te vinden zijn. In deze blog zullen we enkele van de beste plekken voor karper vissen in Frankrijk bespreken, evenals enkele tips voor beginners.

Lees meer »