Hennep pellets

Gepubliceerd op 5 maart 2023 om 17:11

Hennep pellets is een uitstekende aas keuze voor het karper vissen. Deze pellets zijn gemaakt van hennepzaad en zijn speciaal ontwikkeld om de eetlust van karpers op te wekken. Hennep pellets zijn rijk aan eiwitten, vetten en koolhydraten, waardoor ze een uitgebalanceerde voedingsbron zijn voor karpers.

Hennep pellets hebben een unieke textuur vrij groot en ze zijn geperst. Ze lossen vrij snel op in het water dus prima geschikt voor de koudere dagen of om constant wat pellets op je voerstek te brengen want echt over voeren doe je met deze pellets niet snel. Dit betekent dat karpers langer in het gebied blijven waar ze worden gevoerd, waardoor de kans op vangst wordt vergroot.

Hennep pellets zijn ook zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt als aas voor verschillende vistechnieken, zoals de method feeder, de spod en de stick mix. Ze kunnen ook worden gemengd met andere aassoorten, zoals boilies, partikels en grondvoer, om een compleet aaspakket voor karpers te creëren.

Kortom, hennep pellets is een uitstekende aaskeuze voor het karper vissen, vanwege hun rijke voedingswaarde, snelle oplosbaarheid en veelzijdigheid. Ze zijn een natuurlijke en veilige optie voor het voeren van karpers en zijn een must-have voor elke visser die zijn kansen op vangst wil vergroten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.