Fons Lamens - Excell Pro fanaat

Even voorstellen...

Mijn naam is Fons Lamens. Ik woon in het prachtige Westland in het dorp 's-Gravenzande (dit ligt vlakbij Den Haag).
Ik ben een all-round sportvisser, maar vis het liefst op karper. Het liefst struinend met de pen en/of statisch.

Arma team

Ik vis nu een aantal jaar voor Armabaits en dat bevalt mij super!!
Mijn favoriete boilie is de Excell Pro. Deze bol is een zeer atractief aasje die de karper snel aan het eten krijgt. Het voordeel van deze boilie is dat hij makkelijk verteerbaar is en dus de karper er veel van kan eten.

Mijn visserij

Mijn vissessies zijn altijd kort (max. 5 uur) , vanwege werk en tijdgebrek. Dus ik vis dan graag zo effectief mogelijk. Doordat deze boilie zo voedingsrijk is zal de karper hem snel vinden. Ik vis altijd met 16mm aangezien hier in het Westland veel karper zit, maar voornamelijk van klein formaat. Dus liever niet te groot aas. Mijn motto is: 'Elke vis is bij mij welkom!!'

Instant sessies

Ik vis graag instant, maar ik hou in de winter maanden een voerstek bij.
Dat doe ik vaak met een mix van hele en gecrushte boilies, hennep en blikmaïs.
Vooral in de wintermaanden en voorjaarsmaanden werkt deze boilie als een echte 'killer'. Maar ook in de zomer en het najaar is deze boilie goed in te zetten. Ik zou zeggen: probeer deze allround boilie is uit!

 

Terug naar blog